perjantai 16. lokakuuta 2015

Äidin toive -kutsuvieras ensi-ilta

Sain blogin kautta kutsun Äidin toive elokuvan kutsuvieraiden ensi-iltaan. Ajattelin tosissani vielä eilen, että tulen kirjoittamaan illan fiiliksistä blogin puolelle, kunhan pääsen Helsingistä kotiin. Kotona olin kuitenkin vasta 12 jälkeen yöllä ja vaikka olinkin aivan täpinöissäni illasta niin tee kupin jälkeen sänky vei voiton.


Itse elokuva oli hyvin koskettava, ensimmäiset kyyneleet valuivat pitkin poskia jo 10 minuuttia elokuvan alkamisen jälkeen. Elokuva kertoo 10 erilaisesta äidistä, täysin erilaisista elämistä ja niiden lähtökohdista mutta kaikilla heillä yhteistä on äitiys. Koskettavia tarinoita, onnea ja epäonnea, traagisia tapahtumia, äidin huolta ja rakkautta. Tuli jälleen todistettua, että äidin rakkaus on maailman isoin ja vahvin asia, mitä äiti ei lapsensa puolesta tekisi. Elokuva antoi myös uutta perspektiiviä omaan elämään.
Äidin toive saa oikean ensi-iltansa tänään ja suosittelen koko sydämestäni katsomaan kyseisen elokuvan

Juuri ennen lähtöä iski vaate kriisi, en ollut katsonut mitään valmiiksi, olin vain rakennellut koko aamupäivän leegoilla ja väritellyt Helmin kanssa värityskirjoja. Päädyin lopulta rentoon asuun, farkkuihin, mustaan sifonkiseen paitaan ja kiilakorkoihin. Myönnetään että paremminkin olisin voinut pukeutua, ainakin omaan silmään tunnelma oli tuolla hyvin ylellinen.



Tutustuin illan aikana paremmin kahteen upeaan naiseen, molemmat heistä ovat tuoreita äitejä





Elokuva loppui ja lavalle kutsuttiin ryhmä naisia. En voinut uskoa näkemääni, olin juuri itkenyt näiden naisten tarinoiden vuoksi, joita katselin hetki sitten valkokankaalta ja nyt suurin osa näistä naisista seisoi edessäni. Aivan mieletöntä, että he ovat matkustaneet tänne Suomeen elokuvan vuoksi, vaikka asuvatkin ympäri maailmaa. Kerrassaan upea ilta!

Aiotteko mennä katsomaan kyseisen elokuvan?

10 kommenttia:

  1. <3 <3 <3 no aion! Ja ihanalta näytät kuvissa :) varmasti oli upea hetki kaikin puolin tuo, luin lehdestäkin tuosta projektista ja vaikutuin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuva oli kyllä kaikin puolin mahtava ja tapahtuma itsessään oli upea <3
      Kiitos <3 Vaikka omasta mielestä ei naama eikä asu valinta mennytkään yhtään nappiin, tajusin tuntia ennen kuin piti bussiin lähteä, että pitäisi varmaan tehdäkin jotain itselleni :D

      Poista
  2. Oli kyl huikee leffa ja mäki voin vaan pelkästään suositella sitä :) ja kiva oli tutustua suhun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy raahata toi isimieskin katsomaan tää joku kerta! :D Jooo,onneksi sattuttiin samaan paikkaan samaan aikaan ♡

      Poista
  3. Voi ei oli varmasti ihana ilta♡ Pakkohan tuo on katsoa!

    VastaaPoista
  4. Sain myös tuon kutsun tuonne ja harmitti todella kun en päässyt. Sen verran kaukana oli. :/
    Elokuva on varmasti ollut ihana ja näytät muuten todella kauniilta-♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi,olisi ollut kyllä kiva jos oisit tullut mukaan ♡ Ja vau, kiitos ihanista sanoistasi :')

      Poista
  5. Oli todella koskettava elokuva, joka johtanee moniin keskusteluihin toisten äitien kanssa. Oman äidin pyysin kanssani katsomaan tätä uudestaan. Saa nähdä, miten paljon kyyneleitä tulee toisella katselukerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :) Mikäs sen parempi tosiaan kuin viedä äitinsä katsomaan ko leffaa! Pitäkää kivaa ja nessut mukaan ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...